Flertal Pbn i klubben skedde på höstresan som denna gång gick med bil och färja ner till Goslawicé Polen. Både Filip samt Reitan lyckades landa 20+ fiskar medans jag och Andreas hadde det tuffare att hitta fisken. Sammanlagt landades runt 20-talet fiskar och man lär säga att Goslawicé starkt rekommenderas för den som vill ha ett bekvämt fiske med mycket trevlig "personal" och perfekt service. 

Mvh Thomas 

I högsommarvärmen åkte jag och reitan ner till kärrsjön för 2 dygns fiske. Jag fick en och brände en första natten och följde upp med en spegel på 10,9 natten efter. Reitan väntade till sista morgonen men lyckades tillslut med att dra en spegel. 2 veckor senare var jag tillbaka, men denna gången själv. Resultatet blev då 7 runs och 4 upp varav 3 vägde över 10 kg. den största var en fjällkarp på 11,425kg som även blev nytt personbästa.

Ensam är stark blir starten för detta inlägg med Holmberg på jakt efter Karp. Det svåraste med karp fiske är många gånger distanser och tid för att lyckas. Kombinera därefter tid att synka med vänner som kan vara ledig samtidigt och som ej kanske har familj eller annat jox planerat, denna gång vart Andreas själv under ett dygn men utnyttjade detta med 2 landade fjällisar på 9+ . Grymt!  å då det är svårt att ta kort på sig själv får vi njuta av en bild på mattan.

Mvh H-K

Vart ska man starta? Tror den rätta benämningen är "drömpasset". Tidigt här i Juni frigjorde jag (Thomas) och Ch lite tid för ett 3 dygnspass söderut. Det skulle visa sig vara perfekt tajmat och väderförhållandet skiftade allt ifrån mulet till sol och bitvis regn. För att sammanfatta det kort så hadde vi tillsammans 18 runs vara 13 landade med en fjällis på topp (13,37kg) och ett nytt Sverige pb på fjällkarp för Ch (12,6kg) Som vi även kan skymta här på bilden.  Grymt roligt fiske och ett stort grattis till Ch Önskar hela klubben. 

Mvh H-K

Tillsynes vart 2017 ett halvdåligt år men endå så har egna projekt gett oss en hel del att göra som bådar fantastiskt emot framtiden. Utomlands fick pausas och vi har stannat mest inom våra egna hemtrakter och filat på våra egna projekt. Men nu är 2018 äntligen här och isarna sakta men säkert börjar avecklas för att ge oss ett karp år utan dess like.  Som vanligt kan jag börja första bravaden med en liten egen bild ifrån Thailand som under en matförgiftning gav lite glöd i ett sprutande arsle.